Dé Identity management tool voor het PO & VO

De 4 nieuwe IDM functionaliteiten in EduLinQ versie 1.12

Wist je dat we bij EduLinQ wéér 4 nieuwe functies aan ons IDM systeem hebben toegevoegd? Binnen EduLinQ zitten we zeker niet stil.

Samen met de input van scholen hebben wij de afgelopen tijd gewerkt aan het toevoegen van een aantal nieuwe koppelingen en functionaliteiten voor ons identity management systeem. Zo wordt het werken met o.a. leerling gegevens en de digitale systemen in de school nog veiliger en eenvoudiger voor alle gebruikers.

Alle nieuwe EduLinQ functionaliteiten 1.12 op een rijtje:

LAS-koppeling met Presentis:

Presentis is een opkomend Leerling Administratie Systeem voor het praktijkonderwijs. Door de nieuwe koppeling met Presentis kan EduLinQ de actuele persoonsgegevens van o.a. docenten, leerlingen en medewerkers in deze LAS uitlezen en koppelen aan alle andere digitale systemen in de school. 

Lees hier alles over de koppeling met Presentis >

Directe koppeling naar Google:

EduLinQ kan, net als met MS Azure, accounts en groepen aanleveren richting Google. Door deze connectie met Google te maken kunnen scholen nu eenvoudiger accounts en groepen beheren.

Lees hier alles over de koppeling met Google >

Nieuwe koppeling met EduGuard:

EduLinQ werkt nu ook samen met EduGuard (een systeem voor gerichte netwerktoegang voor scholen) om alleen de juiste (geregistreerde) personen en apparaten toegang te geven tot het WiFi- en schoolnetwerk.

Lees hier alles over de EduGuard koppeling >

Automatisch versturen van welkomstbrieven:

Met deze nieuwe functie in EduLinQ kan de school nu, zonder (handmatige) tussenkomst van een medewerker, automatisch welkomstbrieven versturen voor nieuwe leerlingen, docenten, medewerkers en ouders.

Lees hier alles over de functie automatisch welkomstbrieven versturen >

Welke koppelingen en functionaliteiten mis jij nog?

Met ons identity management oplossing timmeren we voortdurend aan de (digitale) weg. Mocht jij nu specifieke functionaliteiten missen binnen ons systeem die voor jouw school het verschil kunnen maken? Laat dan een ‘feature request’ achter en dan gaan wij aan de slag voor jouw school.

Vraag een demo aan

Ben je enthousiast over EduLinQ? Vraag dan een demo aan. Onze specialisten geven, op jouw locatie, een inkijkje in ons identity management systeem. Je krijgt dan specifieke toelichting van de meerwaarde van EduLinQ voor jouw school.

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure