Dé Identity management tool voor het PO & VO

Nieuw: Presentis koppeling in EduLinQ versie 1.12

Magister en Somtoday zijn in Nederland bekende Leerling Administratie Systemen (LAS). Hierin staan de actuele persoonsgegevens van iedereen die deelneemt aan het onderwijsproces zoals leerlingen, docenten, medewerkers en ouders. De voor EduLinQ benodigde persoonsgegevens halen we hieruit.

De nieuwe LAS koppeling in EduLinQ: Presentis

Presentis is een opkomend digitaal leerling begeleidingssysteem voor het (Praktijk-)onderwijs in Nederland. Vergelijkbaar met Magister en Somtoday, maar op dit moment nog kleiner in opzet.

Ruim 100 scholen werken op dit moment met Presentis. Het merendeel bestaat uit scholen voor Praktijkonderwijs. Daarnaast scholen voor primair onderwijs, VSO-scholen en ander VO-scholen.

Hoe deze koppeling tot stand kwam?

Een klant van ons wilde graag overstappen naar Presentis en vroeg of er een koppeling mogelijk was binnen EduLinQ. We zijn vervolgens met Presentis in gesprek geweest en hebben daarna de koppeling ontwikkeld, waardoor beide systemen nu naadloos op elkaar aansluiten.

Goed nieuws dus voor scholen die werken met Presentis. Zij (en hun gebruikers) kunnen vanaf nu profiteren van de voordelen die EduLinQ ook binnen praktijkonderwijs biedt.

Wil je weten wat EduLinQ voor jouw school kan betekenen? Vraag een vrijblijvende demo aan bij jou op locatie. Bel hiervoor met Brite (t. 053 – 20 30 404) of stuur een email naar onze IDM specialisten op [email protected]

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure