Dé Identity management tool voor het PO & VO

Referenties

Uitgelicht
CS Vincent van Gogh

CS Vincent van Gogh is dé scholengemeenschap in omgeving Assen en Beilen voor vmbo (lwoo), mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Bijna 2200 leerlingen krijgen les op 3 schoollocaties.

CS Vincent van Gogh maakt gebruik van het EduLinQ-portaal, waarmee leerlingen en medewerkers zelf hun wachtwoord van de schoolapplicaties kunnen beheren en resetten. Een goede stap voor het beveiligen van persoonsgegevens. De gebruikers zijn blij met het gegeven dat ze elk uur van de dag zichzelf van een nieuw wachtwoord kunnen voorzien.

EdulinQ is een must voor elke school die worstelt met inloggegevens”.

Scholen die werken met EduLinQ

Tevreden EduLinQ gebruikers

Klanten vertellen

Scholen over hun ervaring met EduLinQ

“EduLinQ is een mooie tool voor het synchroniseren van gebruikersaccounts en wachtwoorden. De door EduLinQ nieuw aangemaakte gebruikers worden nog wel door de ICT afdeling gecontroleerd, maar zelden zijn er achteraf nog aanpassingen nodig. Wanneer EduLinQ goed is ingesteld op jouw omgeving, werkt het gewoon heel goed. Wij zijn ook zeer tevreden over de supportafdeling. Vragen en verzoeken worden snel in behandeling genomen. Met feedback wordt ook écht iets gedaan”.

Raymond Obdam

Systeem- en applicatiebeheerder

“EduLinQ onderscheidt zich t.o.v. andere aanbieders door het gemak waarmee applicaties worden toegevoegd. Wij zijn zo positief over EduLinQ dat we ons amper kunnen voorstellen dat een ander pakket deze functionaliteit kan benaderen. We bevelen EduLinQ zeker aan bij andere scholen.

De doorontwikkeling van EduLinQ spreek ons enorm aan. Het pakket blijft daardoor aansluiten op de wensen uit de organisatie. EduLinQ is een must voor elke school die worstelt met inloggegevens”.

Jakob Christoffers

Hoofd ICT

“Het aanmelden van de nieuwe leerlingen aan het begin van het nieuwe schooljaar verliep vlekkeloos: De leerlingen hebben allemaal de brief gekregen met de gegevens en waren in “no time” ingelogd op WiFi, Chromebook en Magister. En de ICT-afdeling van de school vindt het fijn dat de leerlingen nu zelf wachtwoorden kunnen resetten, en bij vergeten wachtwoorden dit ook zelf weer kunnen aanpassen”.

Frank Klumpers

ICT-coördinator

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure