Dé Identity management tool voor het PO & VO

Voordeel 6: Communicatie tussen school en ouders beter geregeld

Voordeel 6 van het ‘Digitaal aanmeldportaal voor nieuwe leerlingen’: Communicatie tussen school en ouders beter geregeld

Het aanmeldportaal is ontworpen om duidelijke instructies te geven aan ouders over het aanmeldproces. Hierdoor worden verwarring en miscommunicatie verminderd.

Communicatie is uitermate belangrijk tijdens het aanmelden. Leerlingen en ouders maken de keuze voor een nieuwe school, maar zijn vaak niet op de hoogte van de ins en outs van de school. Een goede communicatie helpt dan om het aanmeldproces te laten slagen.

Het aanmeldportaal biedt een veilige omgeving voor communicatie. Hierin wordt de privacy van gebruikers gewaarborgd en wordt zorgvuldig omgegaan met persoonlijke gegevens van leerlingen. Ouders kunnen op die manier vertrouwelijke informatie veilig delen met de school.

We nodigen ouders en de gebruikers vanuit de school uit om feedback te geven over het aanmeldportaal en het bijbehorende aanmeldproces. Op die manier kunnen we de wensen van gebruikers toepassen om het aanmeldportaal nog meer naar wens van de gebruiker te maken.

Wil je hier meer over weten, stuur dan een email naar [email protected] en we nemen contact met je op. Graag plannen we een belafspraak of Teamssessie in.

Bellen kan ook: 053 – 20 30 404 (optie 2)

EduLinQ is een initiatief van Brite

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure