Dé Identity management tool voor het PO & VO

Koppelen van digitale schoolapplicaties met Identity management software. Applicatiebeheer voor het VO.

Werken in de Cloud? Moderne applicatiebeheer tool voor het onderwijs

Applicatie beheer in het moderne onderwijs is vandaag de dag een hele uitdaging. De hoeveelheid aan verschillende applicaties waar scholen in het VO onderwijs vandaag de dag mee werken is niet mis. We kunnen nou eenmaal niet zonder, maar het beheer ervan kan wél een stuk makkelijker. Zeker wanneer je hiervoor een goede identity management tool tot je beschikking hebt.

EduLinQ is zo’n tool die dit hele proces in de school voor je uit handen kan nemen. Waarbij de verschillende applicaties met elkaar gekoppeld worden en gebruikers automatisch i.p.v. handmatig van inloggegevens en wachtwoorden worden voorzien.

Dit maakt het applicatie beheer process in de school een stuk prettiger en sneller.

Deze school (CS Vincent van Gogh) verteld hoe EduLinQ nu de applicatiebeheerders ondersteunt:

“Applicatiebeheerders zijn niet meer genoodzaakt alle gebruikers van inlogcodes en (nieuwe) wachtwoorden te voorzien. Bij het in gebruik nemen van een nieuwe applicatie is het voor een gebruiker alleen noodzakelijk om via EdulinQ zijn wachtwoord dat voor alle applicaties geldt te wijzigen. Daarna is de applicatie direct beschikbaar!“

Wil je de complete klantcase en referentie lezen, waarin uitgebreid aan bod komt hoe de school van enige scepsis naar blije EduLinQ gebruikers zijn gegaan?

Klik hier voor het hele verhaal >

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure