Dé Identity management tool voor het PO & VO

Voorkom repeterend werk bij applicatie beheer op school

EduLinQ maakt het de applicatie beheerders op school wel heel eenvoudig. Hoe? Lees hieronder over de ervaring van CS Vincent van Gogh met applicatie beheer i.c.m. de tool ‘EduLinQ identity management’:

“EdulinQ ontzorgt alle applicatie beheerders, zij zijn niet meer genoodzaakt alle gebruikers van inlogcodes en (nieuwe) wachtwoorden te voorzien. Bij het in gebruik nemen van een nieuwe applicatie is het voor een gebruiker alleen noodzakelijk om via EdulinQ zijn wachtwoord dat voor alle applicaties geldt te wijzigen en daarna is de applicatie beschikbaar!

“EduLinQ onderscheidt zich t.o.v. andere aanbieders door het gemak waarmee applicaties worden toegevoegd. Wij zijn zo positief over EdulinQ dat we ons amper kunnen voorstellen dat een ander pakket deze functionaliteit kan benaderen. We bevelen EduLinQ zeker aan bij andere scholen.”

Jakob Christoffers: Hoofd ICT van CS Vincent van Gogh

Wil je de complete referentie van deze school lezen? Klik dan op deze link: Klantcase Vincent van Gogh >

Ook repeterende handelingen drastisch verminderen op jouw school?

Kijk hier voor meer informatie over EduLinQ, bel met een van onze IDM adviseurs of boek zonder verplichtingen een afspraak voor jouw school via onderstaande button:

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure