Dé Identity management tool voor het PO & VO

Ontlast je schooladministratie: medewerker gegevens automatisch synchroniseren

In de wereld van het onderwijs is het beheren van administratieve processen vaak een tijdrovende taak. Gelukkig hebben we bij EduLinQ een aantal handige tools ontwikkeld om deze last te verlichten. In dit blogartikel delen we twee van onze recente ontwikkelingen: de koppeling met AFAS en HR2Day binnen ons Identity Management systeem.

Medewerker gegevens tussen AFAS en Somtoday synchroniseren

Veel scholen maken gebruik van AFAS als contractadministratie. Wanneer er een nieuwe medewerker in dienst komt, worden de gegevens van deze medewerker handmatig ingevoerd in AFAS.

Werkt een school met Somtoday dan lezen we de medewerker gegevens in AFAS uit. EduLinQ zorgt ervoor dat op basis van die gegevens een account voor die medewerker wordt aangemaakt in Somtoday.

Op deze manier hoef je deze actie niet meer handmatig uit te voeren, wat zorgt voor meer efficiëntie en minder kans op fouten.

HR2Day synchroniseren met andere administratieve processen

Een andere uitdaging waar scholen mee te maken hebben, is het beheren van HR-processen. HR2Day is een veelgebruikt softwarepakket dat scholen helpt bij het verlichten van administratieve lasten.

Vanuit scholen ontvingen we het verzoek om een koppeling met HR2Day mogelijk te maken binnen ons Identity Management systeem. En in versie 1.11 van EduLinQ hebben we dan ook HR2Day als bronbestand toegevoegd.

Met deze koppeling kun je eenvoudig je HR2Day-pakket synchroniseren met andere administratieve processen binnen de school. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat gegevens altijd up-to-date zijn.

Minder administratieve lasten

Eén van de doelen van EduLinQ Identity Management is om de administratieve lasten voor medewerkers in het onderwijs te verlagen. Door het automatiseren en koppelen van verschillende systemen, streven we naar meer werkplezier en minder administratief gedoe.

We bieden scholen de mogelijkheid om overbodig administratief werk uit handen te geven aan EduLinQ, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaak: het onderwijs.

Wil je meer weten over hoe EduLinQ Identity Management jouw school kan ondersteunen?

Neem dan contact met ons op via 053 – 20 30 404 of stuur een e-mail naar [email protected].

Samen met en voor scholen werken we aan het vereenvoudigen van administratieve processen binnen het onderwijs.

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure