Dé Identity management tool voor het PO & VO

Het MS Teams dashboard, al jouw Teams in 1 overzicht

We hebben een MS Teams dashboard aangemaakt. Hiermee krijg je snel een overzicht van alle Teams die door EduLinQ aangemaakt zijn in Microsoft Azure. Of hoeveel gebruikers gebruik maken van Teams.

Het dashboard geeft snel inzage in hoe het ervoor staat met jouw Teams. Een school bepaalt zelf welke Teams er zijn: klasgroepen, lesgroepen, vakgroepen, functiegroepen, generieke groepen, medewerkersgroepen, docentgroepen, enz. Mogelijkheden zijn er genoeg.

Uiteraard kan een gebruiker in meerdere Teams zitten. In EduLinQ kun je bijv. opzoeken welke klas- of lesgroep informatie een gebruiker heeft.

Je kunt zien wanneer een Team voor het laatst actief is geweest. Vanuit dit scherm kun je een Team archiveren. Als je vindt dat een Team niet meer nodig is, dan kun je deze selecteren en archiveren.

Archiveren van Teams kan ook automatisch. Met de school wordt een tijdstip afgesproken wanneer dit gebeurt. Als EduLinQ over een bepaalde periode geen informatie aangeleverd krijgt voor dat Team, ten teken dat het Team er niet meer is, dan wordt dat Team automatisch door EduLinQ gearchiveerd.

Op deze manier is een school ervan verzekerd dat alle Teams actueel zijn.  

Heb je vragen wat EduLinQ voor jouw school kan betekenen?

Bel ons: 053 – 20 30 404 of stuur een mail naar [email protected]

EduLinQ Identity Management, maken we samen met en voor scholen

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure