Dé Identity management tool voor het PO & VO

It’s Learning koppeling met IAM voor (nog) efficiënter werken in de klas

It’s Learning is een alles-in-één platform dat dient als een virtuele klaslokaalomgeving, waarin leraren lesgeven, studenten leren en samenwerken en waarin alle betrokkenen gemakkelijk kunnen communiceren. 

Om scholen nog beter tegemoet te komen binnen dit onderwijsproces is er binnen EduLinQ identity management een koppeling beschikbaar voor It’s learning, welke steeds verder wordt uitgebreid qua functionaliteit.

Hoe werkt deze koppeling met It’s Learning?

In het LAS (Leerling Administratie Systeem) van de school staat omschreven welke vakken een leerling volgt en welke vakken een docent geeft. De koppeling leest de vakken uit het LAS en maakt deze aan in It’s learning. EdulinQ zorgt er vervolgens voor dat de juiste leerlingen en docent samenkomen in het juiste aangemaakte vak. 

Een leerling kan op deze plek huiswerk inleveren en een docent kan documenten klaarzetten, koppelingen maken naar systemen of uitgevers. Het is de logische plek geworden van waaruit docent en leerlingen samenwerken.

Alles altijd up-to-date 

De koppeling synchroniseert automatisch gegevens uit het Leerling Administratie Systeem (LAS), zoals bijvoorbeeld SOMtoday, met gegevens in It’s Learning. Gegevens in It’s Learning zijn hierdoor altijd up-to-date. 

Docenten hebben het voordeel dat de vakken (met de juiste leerlingen) niet meer handmatig aangemaakt (en nagekeken) hoeven worden. Dankzij de koppeling staan de juiste vakken en leerlingen al klaar. Ook wanneer leerlingen veranderen van vak dan worden ook deze gegevens automatisch gesynchroniseerd in het systeem. Dit levert een behoorlijke tijdswinst voor de docenten op.

De meest recente toevoeging aan deze koppeling is dat het voor ouders makkelijker is gemaakt om de voortgang van hun eigen kind te volgen.

Haal meer uit It’s Learning

Diverse scholen werken al succesvol met deze koppeling in de praktijk, met lovende reacties als gevolg. 

Wil jij als school nu ook meer uit It’s Learning halen? En heb je interesse in onze tool voor Identity & Access Management met de It’s Learning koppeling? 

Graag geven we een vrijblijvende presentatie over EduLinQ. Dat kan via Teams of op locatie. Maak een afspraak via T. 053 – 20 30 404 of stuur ons een berichtje op: [email protected]

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure