Dé Identity management tool voor het PO & VO

Identity en Access Management tool? Scholen aan het woord

EduLinQ is een innovatief identity en access management tool voor scholen in het VO en PO onderwijs. Werken in de cloud met de talloze digitale schoolapplicaties is hiermee een stuk veiliger en efficiënter.

Met ons systeem blijven wij continu doorontwikkelen om nieuwe koppelingen en functies aan het systeem toevoegen. Dit gaat proactief en in samenspraak met scholen in het Nederlandse VO en PO.

Om een indruk te geven van wat EduLinQ precies kan doen laten wij scholen graag zelf aan het woord over hun ervaring met het EduLinQ identity management systeem:

“EdulinQ ontzorgt alle applicatie beheerders, zij zijn niet meer genoodzaakt alle gebruikers van inlogcodes en (nieuwe) wachtwoorden te voorzien. Bij het in gebruik nemen van een nieuwe applicatie is het voor een gebruiker alleen noodzakelijk om via EdulinQ zijn wachtwoord dat voor alle applicaties geldt te wijzigen en daarna is de applicatie beschikbaar!

Gebruikers zijn blij met het gegeven dat ze elk uur van de dag zichzelf van een nieuw wachtwoord kunnen voorzien”.

“De doorontwikkeling van EduLinQ spreek ons enorm aan. Het pakket blijft daardoor aansluiten op de wensen uit de organisatie”.

“EduLinQ onderscheidt zich t.o.v. andere aanbieders door het gemak waarmee applicaties worden toegevoegd. Wij zijn zo positief over Edulinq dat we ons amper kunnen voorstellen dat een ander pakket deze functionaliteit kan benaderen. We bevelen EduLinQ zeker aan bij andere scholen”.

Jakob Christoffers (CS Vincent van Gogh)

Wil je de complete klantcase en referentie lezen, waarin uitgebreid aan bod komt hoe de school van enige scepsis naar blije EduLinQ gebruikers zijn gegaan?

Klik hier voor het hele verhaal >

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure