Dé Identity management tool voor het PO & VO

ESIS als koppeling in EduLinQ Identity Management voor PO-scholen

Het Primair Onderwijs (PO) begint steeds meer de voordelen te erkennen van EduLinQ als gebruiksvriendelijk Identity Management systeem (IAM). Dit is niet verrassend, gezien ons vermogen om te luisteren naar de behoeften van scholen.

De koppeling met ESIS is tot stand gekomen vanuit een vraag vanuit het PO. Wij zijn vervolgens aan de slag gegaan om een connector te maken met ESIS en ons IAM systeem.

ESIS-connector voor het PO

Met de introductie van EduLinQ versie 1.10 hebben we de ESIS-connector toegevoegd. Dit stelt PO-scholen in staat om zowel ParnasSys als ESIS als bronbestanden te gebruiken voor het maken van koppelingen naar digitale lesprogramma’s voor het PO.

Het PO is net iets anders dan het Voortgezet Onderwijs (VO). Door in gesprek te gaan met PO-scholen, kunnen we ook hun wensen op het gebied van Identity Management realiseren. Verscheidene grote stichtingen binnen het PO maken al gebruik van EduLinQ.

Wij blijven continu in gesprek met PO en VO scholen om EduLinQ niet beter en completer af te stemmen op de behoeften van het onderwijs.

Scholen kunnen hun wensen kenbaar maken tijdens een vrijblijvende demosessie. Ook zijn aanvragen van koppelingen welkom via onze ‘Feature request pagina’ >.

EduLinQ Identity Management, creëren we samen met en voor scholen.

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure