Dé Identity management tool voor het PO & VO

EduGuard en EduLinQ: Samen voor een Veilige Leeromgeving

In het afgelopen jaar heeft EduLinQ hard gewerkt aan het verbeteren van ons Identity Management (IDM) systeem en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten die onze klanten hebben gevraagd. Eén van deze nieuwe features is de naadloze integratie met EduGuard.

EduGuard is een krachtige oplossing voor het beheren van toegangsrechten binnen jouw schoolnetwerk. Deze Network Access Control-oplossing garandeert dat alleen geautoriseerde personen met geregistreerde apparaten toegang hebben tot specifieke delen van jouw netwerk. Als een persoon of apparaat niet geregistreerd is, krijgen ze geen toegang, zelfs als de persoon zelf wel geregistreerd is.

Het is van cruciaal belang om alleen vertrouwde personen en apparaten op je WiFi-netwerk toe te laten, en dit is waar EduGuard excelleert. Vanuit EduLinQ kunnen we EduGuard voorzien van de meest recente en accurate gegevens van de school. Deze waardevolle informatie wordt onttrokken uit bronbestanden zoals Magister, Somtoday of AFAS.

EduGuard verwerkt deze gegevens vervolgens naadloos, waardoor geautoriseerde gebruikers kunnen inloggen op het school-WiFi met hun gebruikersnaam en wachtwoord. Voor apparaten die zijn uitgerold via Microsoft Intune, voorzien we ze van de benodigde certificaten, zodat ze automatisch verbinding kunnen maken met het school-WiFi.

Bovendien hebben we ook gezorgd voor een oplossing met betrekking tot het gastenportaal. Dit is ideaal wanneer je tijdelijke gasten verwelkomt die toegang nodig hebben tot je WiFi-netwerk. Hiermee behoud je de volledige controle en zorg je ervoor dat je gehele netwerk veilig en vertrouwd blijft.

Ben je nieuwsgierig naar wat EduLinQ nog meer kan bieden voor jouw school?

Aarzel dan niet om een vrijblijvende EduLinQ demo aan te vragen, waarbij we je op locatie kunnen laten zien hoe onze oplossingen jouw school kunnen versterken.

Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer T. 053 – 20 30 404 en ontdek hoe onze nieuwste ontwikkelingen jouw school kunnen ondersteunen.

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure