Dé Identity management tool voor het PO & VO

Voordeel 3: Snel inzicht in het aantal aanmeldingen van nieuwe leerlingen

Voordeel 3 van het ‘Digitaal aanmeldportaal voor nieuwe leerlingen’: Snel inzicht in het aantal aanmeldingen van nieuwe leerlingen

Scholen hebben hiermee sneller inzicht in het aantal nieuwe leerlingen als ze het aanmeldportaal gebruiken.

Het administratieve personeel van de school heeft directe toegang tot de gegevens die via het EduLinQ aanmeldportaal zijn ingediend. Hierdoor kunnen ze op elk moment de actuele status van het aantal aanmeldingen bekijken.

Bij het gebruik van papieren formulieren kan het verzamelen, verwerken en rapporteren van aanmeldingsgegevens aanzienlijke tijd kosten. Met het digitaal aanmelden verminderen we deze vertragingen, omdat alle stappen van het proces efficiënter verlopen.

Met sneller inzicht in het aantal nieuwe leerlingen kunnen scholen hun planning en organisatie beter afstemmen op het verwachte aantal scholieren. Scholen krijgen zo eerder grip op het aantal benodigde klaslokalen, docenten en lesmateriaal.

Op deze manier weten scholen eerder waar ze aan toe zijn en zorgen we voor een soepele start van het nieuwe schooljaar.

Wil je hier meer over weten, bel dan naar 053 – 20 30 404 (optie 2) of stuur ons een email op: [email protected]. Samen kijken we dan naar de wensen en mogelijkheden voor jouw school.

EduLinQ is een initiatief van Brite

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure