Dé Identity management tool voor het PO & VO

Voordeel 2: Snelle verwerking van leerling gegevens naar Magister en Somtoday

Voordeel 2 van het ‘Digitaal aanmeldportaal voor nieuwe leerlingen’: Snelle verwerking van leerlinggegevens naar Magister en Somtoday

Het digitaal aanmeldportaal maakt het makkelijk om leerlingen weg te schrijven naar een Leerling Administratie Systeem (LAS) zoals Magister en Somtoday.
 
De gegevens van de nieuwe leerlingen worden geautomatiseerd verplaatst. De leerling administratie is daarmee volledig op orde zonder handmatige werkzaamheden. Dit verkleint de kans op fouten.
 
De interactie met Magister en Somtoday zorgt ervoor dat de gegevens van aangemelde leerlingen beschikbaar zijn voor het administratieve personeel en de schoolbeheerders. Hierdoor kunnen ze snel de nodige acties ondernemen, zoals het toewijzen van klassen, docenten en roosters.
 
Het aanmeldportaal van EduLinQ voldoet aan de beveiligingsnormen om gegevens van leerlingen te beschermen. De gegevens worden veilig beschermd ook gedurende het wegschrijven naar Magister en Somtoday.
 
Kort samengevat biedt het gebruik van het aanmeldportaal met Magister en Somtoday tal van voordelen voor jouw school: efficiëntie, nauwkeurigheid en gegevensbeveiliging.
 
Wil je hier meer over weten, stuur dan een email naar [email protected] en we nemen contact met je op. We plannen dan een belafspraak of Teamssessie in.
 
Bellen mag ook: 053 – 20 30 404 (optie 2)
 
EduLinQ is een initiatief van Brite

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure