Dé Identity management tool voor het PO & VO

Voordeel 8: Professionele uitstraling van de school naar ouders & leerlingen

Voordeel 8 van het ‘Digitaal aanmeldportaal voor nieuwe leerlingen’: Professionele uitstraling van de school naar ouders & leerlingen

Het aanmeldportaal zorgt ervoor dat scholen professioneel overkomen naar ouders en leerlingen. Door het EduLinQ portaal te gebruiken, toont de school aan dat ze up-to-date is met moderne technologie. Ook dat ze bereid zijn om innovatieve en efficiënte oplossingen te gebruiken. Dit wekt vertrouwen bij ouders en leerlingen en geeft de indruk van een goed georganiseerde school.

De school maakt het aanmeldingsproces eenvoudiger en toegankelijker door het aanmelden digitaal aan te bieden. Dit laat zien dat de school zich inzet om de ervaring voor gebruikers te verbeteren en dat ze rekening houdt met hun behoeften en gemak.

Automatische meldingen kunnen worden ingesteld om ouders op de hoogte te houden van de voortgang van hun aanmelding. Dit zorgt voor een proactieve benadering in de communicatie met ouders.

Het versnelt het aanmeldingsproces en vermindert administratieve rompslomp. Dit wekt de indruk van een goed georganiseerde school die waarde hecht aan de tijd van ouders en leerlingen.

Beveiliging en privacy van leerling gegevens zijn in goede handen. Zo laat de school zien dat ze zich bewust is van gegevensbeveiliging en dat ze zich inzet om de privacy van de leerlingen te beschermen.

Het aanmeldportaal biedt heldere instructies en informatie aan gebruikers over het aanmeldingsproces, vereiste documenten en belangrijke datums. Dit geeft een gevoel van bekwaamheid en zorgt voor een vlotte communicatie.

Door het digitaal aanmeldportaal aan te bieden, laat de school zien dat ze klantgericht is en streeft naar een positieve ervaring voor gebruikers. Dit verhoogt de reputatie en het imago van de school.

Met het gebruik van het aanmeldportaal toont de school aan dat ze zich inzet voor moderniteit, efficiëntie, communicatie en gegevensbeveiliging.

Meer weten over deze nieuwe EduLinQ module?

Stuur ons dan een email naar [email protected] en we nemen contact met je op. Graag plannen we een belafspraak of Teamssessie in.

Bellen kan ook: 053 – 20 30 404 (optie 2)

EduLinQ is een initiatief van Brite

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure