Dé Identity management tool voor het PO & VO

Nooit meer tijdrovend papierwerk voor scholen tijdens de inschrijfweek voor nieuwe leerlingen

Voordeel 1 van het ‘Digitaal aanmeldportaal voor nieuwe leerlingen’: Tijdrovend papierwerk hoort tot het verleden.

Met het digitaal aanmeldportaal voor nieuwe leerlingen voorkom je een hoop papieren en administratieve rompslomp. Omdat bij de papieren versie er teveel handelingen zijn voor zowel de ouders als voor de school.

Ouders moeten het aanmeldformulier downloaden/aanvragen, uitprinten, invullen, controleren en daarna opsturen naar de school van hun keuze. Met het aanmeldportaal kunnen ouders het aanmeldingsproces gemakkelijk online invullen en verzenden. Dit is efficiënter en bespaart tijd.

Door middel van ingebouwde controles maken we ouders attent om alle benodigde informatie aan te leveren voordat ze het formulier indienen. Het minimaliseert de kans op fouten die voorkomen bij handmatige gegevensinvoer en -verwerking.

Op deze manier helpen we tevens het gebruik van papier te verminderen. Het draagt bij aan een meer milieuvriendelijke en duurzame aanpak.

Van handgeschreven aanmeldformulieren naar

Scholen krijgen handgeschreven aanmeldformulieren binnen die fouten bevatten, niet compleet zijn of onduidelijk geschreven zijn. Dit kost extra tijd en moeite om de juiste gegevens boven water te krijgen.

Met digitaal aanmelden via EduLinQ kunnen scholen de gegevens sneller en efficiënter verwerken. Dit vermindert de kans op fouten die vaak kunnen voorkomen bij handmatige gegevensinvoer en -verwerking. Ook is er sprake van betere gegevensbeveiliging en privacybescherming.

Met digitaal aanmelden kan jouw school gevoelige informatie op een veilige manier opslaan en beheren. Het risico op verlies of ongeoorloofde toegang tot fysieke formulieren wordt daarmee verkleind.

Wil je hier meer over weten, stuur dan een email naar [email protected] en we nemen contact met je op. Graag plannen we een belafspraak of Teamssessie in.

Bellen kan ook: 053 – 20 30 404 (optie 2)

Let's Connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? 

We horen graag van je!

Let's connect

Meer weten of vragen over EduLinQ? We horen graag van je!

Met één wachtwoord inloggen in heel veel schoolsystemen.

Download nu de brochure